sauna in de buurt van winterberg

  • martijn

    Binnenkort gaan we een weekendje naar Winterberg. Dagje skieen, maar misschien ook een dagje relaxen in de sauna. Is er wel een goede sauna in de buurt van WInterberg waar je een dagje kunt doorbrengen?

  • Martin

    Een echte Sauna waar je een hele dag kunt doorbrengen is niet aanwezig in Winterberg of omgeving.

    Wel is het mogelijk in diverse hotels de sauna en zwembad te gebruiken, een tip is het Sonnenhotel Astenhof in Winterberg Altastenberg.

    Deze hebben 2 Sauna's met een mooi zwembad die ook veel gebruikt worden door externe gasten. Lekker rustig en ontspannen!

    Martin

  • miek

    Wellicht de sauna van centerparcs Hochsauerland.

    Kijk even op de site van centerparcs, dan zoeken onder park -> hochsauerland en kijk dan in het linkermenu en klik de viruel tour aan.

    In beeld start dan de “tour” van beelden van het park. De sauna komt dan vanzelf voorbij, of als je het sneller wilt zien even klikken voor de optie sauna.

    Wellicht leuk in combinatie met een dagje zwemmen?

  • Rodney & Vivien & kids

    Hi Martijn,

    Wij gaan vrijdag met de camper naar Winterberg. Heb jij nog reactie of nu ondertussen, ervarting met sauna's in Winterberg? Hoeveel kost het en voor hoelang, wat krijg je ervoor?

    Horen het graag,

    Rodney, Vivien n kids

    martijn Schreef:

    ——————————————————-

    > Binnenkort gaan we een weekendje naar Winterberg.

    > Dagje skieen, maar misschien ook een dagje relaxen

    > in de sauna. Is er wel een goede sauna in de buurt

    > van WInterberg waar je een dagje kunt doorbrengen?

  • remko

    In Willingen is een subtropisch zwembad. Daar hebben ze ook een saunacomplex met 6 sauna's en een stoomcabine. Tevens zijn er twee rustruimtes aanwezig. Je kunt vanuit het zwembad gewoon binnenlopen. Is in de prijs inbegrepen. Er zijn zelfs opgietingen.